Menu
 • Vrijwilliger worden

  Bent u op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? Bij het Bureau Vrijwilligerswerk kunt u terecht voor advies en voorlichting over vrijwillige inzet. In een gesprek met de medewerker van het Bureau gaat u op zoek naar de inzet die bij u past. 
  Vrijwilligerswerk is er voor iedereen: voor mensen met weinig tijd of juist met zeeën van tijd, voor jonge en oudere mensen, voor mensen met een beperking en/of voor mensen die willen (re)integreren. 
  Wat betreft de invulling van vrijwilligerswerk zijn er heel veel verschillende mogelijkheden: praktische klussen, buitenwerk, cultureel, sport, bestuurlijk, zorg- en welzijn, goede doel, etc.  

  Kies uit diverse actuele vacatures.
  Een leuke en interessante vrijwilligersbaan vindt u online op onze site. We hebben diverse vacatures van verschillende organisaties. Vrijwilligersbanen voor een paar uur per week, een uur per maand, of korte klussen van een paar dagen. U kunt alvast een kijkje nemen in onze vacaturebank.

  U kunt zich hier inschrijven als vrijwilliger.
   
  De baliemedewerkers van het Bureau Vrijwilligerswerk nemen contact met u op en in een kennismakingsgesprek wordt, samen met u, gekeken naar welk vrijwilligerswerk bij u past en of er een koppeling met een vacature gemaakt kan worden.   • Nieuws

  Kerst- Nieuwjaar sluiting

  dinsdag 11 december 2018
  Lees meer...

  10 november Dag van de Mantelzorg

  woensdag 17 oktober 2018
  Lees meer...

  Aangepaste openingstijden Bureau Vrijwilligerswerk en Mantelzorgondersteuning

  woensdag 5 september 2018
  Lees meer...